Speciaal glas

Speciaal glas

Naast onze standaard glassoorten kunt u bij ons ook terecht voor een aantal speciale glassoorten. Hieronder is een overzicht te vinden van de speciale soorten glas die wij kunnen leveren en plaatsen.

Geëmailleerd glas

Geëmailleerd glas wordt gemaakt door gesmolten glas in een laagje aan te brengen op een voorwerp van aardewerk of van metaal, maar glas kan ook als ondergrond dienen. Dan breng je een laagje gesmolten glas aan op glas ter decoratie en ter versteviging. Lees meer over geëmailleerd glas.

Glas in lood

Glas in lood geeft een huiseigenaar de mogelijkheid om een persoonlijke compositie te ontwerpen waardoor er een uniek raam ontstaat. Dit persoonlijke design geeft een extra dimensie aan het eigen huis. Lees meer over glas in lood.

Brandwerend Glas

Brandwerende beglazing of in de volksmond ook wel hittebestendig glas genoemd is eigenlijk veiligheidsglas wat langzamer brandt. Dit is glas wat bewerkt is met een speciale laag van hars of gel die brandvertragend werkt. Lees de mogelijkheden over brandwerend glas.

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Beloopbaar Glas

Glas waar u over heen kunt lopen roept bij veel mensen een wat vreemd gevoel op omdat men glas automatisch associeert met een zeer breekbaar materiaal. Toch wordt het zogenaamde beloopbare glas steeds vaker toegepast. Lees meer over beloopbaar glas.

Geslepen Spiegels

Geslepen spiegels voegen iets bijzonders toe aan uw spiegel en daarmee aan uw interieur. Wij maken spiegels voor u in elke gewenste maat met desgewenst een bijzondere afwerking naar keuze. Lees hier de mogelijkheden van geslepen spiegels.

Voor meer het aanvragen van een offerte of meer informatie klikt u hier.