Onderwijs/instellingen

 

Vastgoedonderhoud voor onderwijs/instellingen

Als onderwijsinstelling draagt u niet alleen de zorg voor het binnenonderhoud van uw onderwijs-en schoolgebouw(en). Ook het onderhoud van de buitenkant valt onder uw verantwoordelijkheid.  Het binnen- en buitenonderhoud van uw vastgoed moet structureel en planmatig worden uitgevoerd. Binnen het vastgestelde budget en ook nog eens met minimale overlast voor de gebruikers. Dat vergt een planmatige aanpak, een efficiënt werkproces en optimale communicatie met alle betrokkenen.

De schilders van Gebroeders Spoelstra zijn  voor veel onderwijsinstellingen een deskundige partner in het totale onderhoud. Van inspectie envoorbereiding tot uitvoering en oplevering; wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan uw vastgoed. Denk hierbij aan onderhoudsdisciplines oa:

  • binnen- en buitenschilderwerk
  • (isolerende)beglazing
  • houtrot en deelvervangingen
  • gevelreiniging
  • behang en wandafwerking

Voor al deze complementerende onderhoud- en afwerkingsdisciplines heeft u met De schilders van Gebroeders Spoelstra slechts één aanspreekpunt. Zo heeft u de zekerheid dat alle werkzaamheden op elkaar worden afgestemd en het onderhoud aan uw vastgoed optimaal wordt uitgevoerd met een minimale belasting voor de gebruikers.

Glasheldere procedures en duidelijke communicatie

Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van klein- en groot onderhoud aan het vastgoed van onderwijsinstellingen en schoolgebouwen en dragen zorg voor minimale belasting bij de gebruikers. Samen met u stellen onze specialisten een onderhoudsplan afgestemd op onder andere examen- en  vakantieperiodes. Heldere procedures en duidelijke communicatie zijn hierbij onontbeerlijk.

Wij bieden u als vastgoedverantwoordelijke de zekerheid dat de nieuwbouw- onderhouds- en renovatiewerkzaamheden professioneel en op een juiste wijze worden uitgevoerd.

Voor meer het aanvragen van een offerte of meer informatie klikt u hier.